dijous, 22 de maig del 2014

EL DIA A DIA DE LES NOSTRES COLÒNIES!!

Hola a tots i totes!!
Us saludem des de Can Solà! Els nens i nenes s'ho estan passant "pipa"!!
Ahir vam tenir una sorpresa!Els indis ens van venir a buscar a la carretera i van pujar a l'autocar!!Ah!! també vam haver de parar uns metres més enllà perquè el gran jefe indi estava al mig de la carretera i ens donava la benvinguda!!
Entre tots hem organitzat molt bé els llits amb els sacs de dormir, els pijames, les mudes de l'endemà preparades sota el matalà, el necesser....
A l'hora de dormir han estat bons minyons i a les 00:30 ja havien caigut tots ens mans dels seus dolços somnis. Ara bé, aquest matí....a les 6h ja hi havia qui es volia aixecar!I d'altres que a les 8h encara volíen dormir una estoneta més.
Mengen mooooolt (sembla que faci dies que no hagin tastat res, jaja). Col·laboren a parar i desparar taula, a netejar les taules, a escombrar...
El temps ens acompanya: al matí està núvol però a la tarda surt un sol molt calentonet! Avui semblava que volgués ploure però ha estat agafar els impermeables per si de cas i haver-los de tornar a deixar al cap de poc perquè el sol sortia.
En fi, aquí teniu una petita crònica del que estem fent!
A continuació teniu unes quantes fotos de diferents moments de les colònies.
Ens haureu de disculpar perquè estan barrejades (surten barrejats nens de 1r amb 2n i també estan barrejats els moments). Porten diferents càmeres i no tenim temps per fer una classificació de nens i de diferents moments.Així que hem fet un buidatge de les càmeres.
Desitgem que gaudiu de les fotos!
P.D: No sabem si podrem penjar més fotos demà o ens haurem d'esperar a arribar a l'escola.
Una abraçada molt gran,
les tutores de CI.



1 comentari:

  1. Gràcies per compartir tots aquests moments i amb tanta rapidesa!!!!! Ja es veu que s'ho han passat molt bé!!!

    ResponElimina